Gizlilik Sözleşmesi

Kişisel Verilerin Koruması Kanunu Hakkındaki Detaylar

İnternet sitemizde bulunan içeriklerimiz sadece yurt dışında yaşayan Türkçe konuşan bireyler için hazırlanmış olup. Türkiye Cumhuriyet’inde yaşayanlar için kesinlikle yasal değildir.  Bahissiteleritop10.com olarak Türkiye’den girişlerden doğabilecek yasal ve hukuki sorunlardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. 

Bahissiteleritop10.com Avrupa ülkelerinde hizmet veren ve Avrupa’daki Bahis ve Casino sitelerinin tanıtımına yer veren bir platformdur. Bahissiteleritop10.com internet sayfası üzerinden hiçbir şekilde kumar yada şans oyunları türevleri oynatılmamaktadır.  Bahissiteleritop10.com kullanıcılardan hiçbir kişisel veri talep etmemektedir, işlememektedir ve kullanmamaktadır. 

İnternet sayfamızda yer alan harici bağlantılardan hiçbir şekilde Bahissiteleritop10.com sorumlu tutulamaz. Harici bağlantılardan, reklamlardan ve dış bağlantılardan doğabilecek maddi ve manevi zararlardan sorumlu değildir.  Bahissiteleritop10.com ‘a erişim sağlamak kişilerin kendi hür iradeleriyle yapılmaktadır.  Sizlere sunduğumuz hizmetin kullanım amacı her zaman ziyaretçimizin sorumluluğundadır.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Hukuki Sebepleri

İnternet sayfamızda tanıtımlarına yer verdiğimiz ve dış bağlantı olarak sunduğumuz linklere tıkladığınızda sizden istenen bilgiler Bahissiteleritop10.com ile bağlantısı yoktur. Tanıtımlardaki firmaların internet sitelerine üye olduğunuzda bazı kişisel veriliniz talep edilmektedir.  Firmalar sizlerden kişisel verilerinizi alarak üyelik hesabı açmanıza izin vermektedir. Tanıtımını yaptığımız firmaların KVKK politikasını okumanız sizin için her zaman büyük yarar sağlayacaktır. 

Üye Olma, para çekme, para yatırma ve diğer tüm etkin işlemlerin internet sayfamız ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. 

Kişisel Verilerin Amaçları Nelerdir?

Firmalar genelde kişisel verilerinizi ve internet çerezlerinizi sizlerin nelerden hoşlandığınızı ve ne aradığınızı saptamak için kullanmaktadır.  Firmalar genelde kişisel verilinizi bonus kampanyaları hazırlamak için kullanmaktadır.  Firmalar Para çekme, para yatırma ve diğer finansal yöntem tercihlerinize göre finansal sistemleri geliştirmek amaçlı kullanılmaktadır. 

Çerezlerinizin kullanımı cinsiyetinizi, yaşınızı ve ilgi alanlarınızı saptamak için kullanılır ve buna göre sizlere oyun önerilerinde bulunmaktadırlar.  Tanıtımını yaptığımız firmalar bilgilerinizi hiçbir zaman 3. Kişiler ile paylaşmaktadırlar.  Firmaların bağlı bulundukları devletlerden talep gelmesi halinde devlet kurumlarıyla bilgileriniz paylaşılabilmektedir. 

Piyasada hizmet veren hiçbir bahis ve casino firması Türkiye’den lisans almadıkları için Türkiye Cumhuriyetinden gelen taleplere geri dönüş yapmamaktadırlar.  Üye olduğunuz ya da oyun oynadığınız firmanın Gizlilik politikasını ve Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi konusundan daha ayrıntılı bilgi alabilmek için o şirkete ait politikalarını okumanızı önermekteyiz.